Välkommen till

UNGDOMS-
IDROTTSGALAN!

Västerås
2021

Arrangeras av

Ungdomsidrottsgalan 2021

7 vinnare

1

Årets Ungdomslag

Grattis till VÄSTERÅS IBS DJAS – Trots tuff lottning med flera förhandsfavoriter lyckades VIB:s damjuniorer vinna sin grupp i juniorallsvenskan. Laget fick också med hela åtta spelare i Västmanlands distriktslag för flickor 2003.

2

Årets Unga tjej

Grattis till MATILDA EKH – Svensk baskets stora stjärnskott gjorde under året debut i damlandslaget. Vann dessutom SM-guld med sin klubb Luleå Basket och är uttagen i brutto-truppen inför OS.

3

Årets Unga kille

Grattis till LEO BYSTEDT – Släggkastaren spås att bli Västerås nästa storstjärna i friidrott och är redan idag en av Europas bästa släggkastare i sin ålder. Under sommaren vann han dessutom guld i junior-SM.

4

Årets Ungdomsförening

Grattis till VÄSTERÅS CYKELKLUBB – En förening som vågar tänka i nya banor. Här låter man utövarna välja träningsnivå efter ett eget framtaget färgsystem. På så sätt blir träningen både rolig och utmanande för alla oavsett dagsform.

5

Årets Ungdomsledare/tränare

Grattis till ANNA LANNEFORS & JESPER ZELS Anna och Jesper tränar knattar, barn och juniorer på BJJ-klubben 021 Grappling. Flera dagar i veckan är de på klubben och har hittat alternativa vägar för att upprätthålla både träning och social gemenskap.

6

Årets Paraidrottare

Grattis till PONTUS HAMRIN 17-årige Pontus är en ambitiös längdåkare. Under senaste säsongen nådde han mycket bra resultat i Special Olympics och kunde resa hem med ett guld, ett silver och ett brons.

7

Årets Unga domare

Grattis till FRIDA WESTERLUND Frida har under sina år som domare visat prov på stark utveckling i sitt matchledarskap. Med sin ödmjuka inställning och sitt positiva förhållningssätt bidrar hon inte bara till sin egen utveckling utan även till andras.

företag

Vill du synas med
Ungdomsidrottsgalan?

Vill du vara partner till nästa års gala? Hör av dig!

partnererbjudande
vem är värd din röst?

Nominera här!

Nomineringar till samtliga kategorier är öppna för ungdomsidrottare, ungdomslag, ungdomstränare/ledare eller föreningar som utövar sin verksamhet med Västerås kommun som bas.

Gemensamt för de nominerade är att de har utmärkt sig inom sin idrott under 2020, bland annat genom att vara goda förebilder, ha visat prov på en stark utveckling, presterat något utöver det vanliga, bidragit till att stärka idrottens värdegrund och/eller genom att ha nått resultatmässiga framgångar. Det innebär både på och utanför idrottsarenan.

Läs mer om nomineringarna
Tack för din nominering!

Om vi saknar någon information kontaktar vi dig.
Vi ses på Ungdomsidrottsgalan!

Hoppsan, något gick snett. Vänligen prova igen!

UNGDOMSIDROTTSGALAN 2020

ÅRETS FILM

Priset är galans bidrag för att lyfta fram alla fantastiska klipp som publiken filmar.

SE VEM SOM VINNER

Vinnande film presenteras på Ungdomsidrottsgalan!

kontakt?
hej@boxof.se