Välkommen till

UNGDOMS-
IDROTTSGALAN!

Bombardier Arena
27 januari 2020 kl 18.00

Arrangeras av

En lokal gala där vi hyllar

Västerås ungdomsidrott & föreningsliv

Under Ungdomsidrottsgalan i Västerås uppmärksammar vi ungdomars prestationer, bland annat genom att de varit goda förebilder, ha visat prov på en stark utveckling, presterat något utöver det vanliga, bidragit till att stärka idrottens värdegrund och/eller genom att ha nått resultatmässiga framgångar, det innebär både på och utanför idrottsarenan
under det gångna året.

Vi kommer även uppmärksamma alla fantastiska ungdomsledare och eldsjälar som ger av sin tid till alla våra ungdomar.

Dessutom ger vi en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och att umgås över ålders- och föreningsgränser.

Ungdomsidrottsgalan 2020 arrangeras av Västerås Tidning.

Kvällen börjar kl. 18.00 med fördrink och mingel på Bomben, för att sedan övergå till trerättersmiddag levererad av 2 Rum & Kök med underhållning och artister, tillsammans med prisutdelare och årets konferencier Fredrik Berling.

köp BIljett
INFORMATION TILL 
MIDDAGSGÄSTER

Entrén sker via C-ingång och från kl 18. Ytterkläder hängs i garderoben som ingår i entrébiljetten. Gå med ditt sällskap in i A-hallen på röda mattan och förevigas av galafotografen. Därefter bjuds på välkomstbubbel och mingel. Middag och prisutdelning är kl 19 och galan avslutas ca kl 22.

Du behöver inte din biljett, utan välkomnas av våra entrévärdar och prickas av mot gästlistan.

Bordsplacering presenteras på vår Facebooksida lördag 25/1.

Vi har inte angett någon klädkod, välj själv vilka kläder som känns bra för dig.

Varmt välkommen till en värdefull kväll!

INFORMATION TILL LÄKTARGÄSTER

Entré sker via A-ingången från klockan 18. Ytterkläder hängs i garderoben som kostar 10 kr.

Utanför entrén finnas fyra stycken foodtrucks som bland annat säljer laxrullar, langos och hamburgare. Inne i arenans foajé finns en cafeteria. Ni kan köpa med er mat och dryck upp på läktaren. Även under prisutdelningen går det bra att handla från dem.

Prisutdelningen tar vid cirka kl 19 och galan avslutas ca kl 22.

De 500 första läktargästerna  erhåller en goodiebag med spännande innehåll – så kom i tid!

Varmt välkommen till en värdefull kväll!

Om galan

Bordsplacering på galan

Här kan du se vart just du ska sitta nånstans. Klicka på "läs mer" för att hämta pdf.

LÄS MER

Suverän underhållning

Tre olika akter står för galans musikunderhållning: Två artister från Västerås – Jonna och Noah – uppträder och Västerås Danscenter ger en fartfylld show. Vill du veta mer? Längre presentation dyker upp i flödena på våra sociala kanaler Facebook och Instagram, följ Ungdomsidrottsgalan!

LÄS MER

Biljetter

Galabiljett finns för 250 kronor (inkl moms) för dig som är privatperson eller är med i en förening. Företag köper biljetter för 395 kronor (exkl moms). Läktarbiljetter finns för 49 kronor. Se mer information under fliken BILJETTER uppe till höger.

LÄS MER

3-rättersmiddag

2 Rum & Kök serverar en smakfull 3-rättersmiddag med alkoholfri dryck. Förrätt: Bruschetta med kalkon, Varmrätt: Stekt kyckling med stekt potatis och cheronsås, Dessert: Kladdkaka med grädde. Vegetariskt alternativ finns.

LÄS MER

Galans jury

Sju personer med lokal anknytning och med bred förankring inom idrott. Här är Ungdomsidrottsgalans jury: Sofi Flink, Annika Enberg, Stefan Brandberg, Thomas Paananen, Kristin Stenman, Elin Cederroos och Jonas Bergkvist.

LÄS MER

Läktarmat på galan

På plats utanför Bombardier Arena kommer det att finnas fyra foodtrucks som erbjuder mat för publiken på läktarplats. Bambabilen, Mr Mango, Laxtösen och Ollies café erbjuder allt från smarriga burgare och langos till lax- och skaldjursrullar. Smarrigt värre!

LÄS MER

Konferencier: Fredrik Berling

Vi presenterar stolt galans konferencier: SVT-profilen Fredrik Berling! Fredrik är för de flesta känd som programledare för Hjärnkontoret, TV-sporten med bland annat Sportnytt och Lilla Sportspegeln. Han har många järn i elden och anlitas flitigt som konferencier. Det är med stor glädje vi ser fram emot att ha Fredrik på Ungdomsidrottsgalans scen!

LÄS MER

Följ oss!

Följ Ungdomsidrottsgalan på Facebook och Instagramför uppdaterade nyheter!

Säkra din biljett!

Galabiljetterna är begränsade. Var säker på att lägga vantarna på en!

företag

Vill du synas med
Ungdomsidrottsgalan?

Självklart bjuder vi in stadens näringsliv att vara med vid årets viktigaste gala.
Vilket sponsorpaket passar ditt företag bäst?

partnererbjudande
UNGDOMSIDROTTSGALAN 2020

Se de nominerade till Årets klipp

Här ser du de nominerade klippen: https://www.vasterastidning.se/ung-idrott/rosta-fram-arets-basta-filmklipp-inom-ungdomsidrotten/reptac!3VmSIYtd6s8oW2iPQYAlMw/

Bombardier arena

Hitta till galan

Bombardier Arena nås enkelt både med bil och kollektivtrafik.

adresS

Vasagatan 73, 722 23 Västerås

Telefon

0707-86 68 60

E-post

info@eokab.se

GUldpartners